Ќе се пошумува опожарениот дел на велешкото езеро „Младост“

Ќе се пошумува опожарениот дел на велешкото езеро „Младост“. Акцијата ќе се одржи на 12 декември, но доколку временските услови тоа не го дозволат, тогаш пошумувањето ќе се помести една недела подоцна. Ваква одлука донесе Координативното тело за преземање на активности за реализација на опожарениот дел од локалитетот Езеро Младост на последната онлајн седница. Градоначалникот … Продолжи со читање Ќе се пошумува опожарениот дел на велешкото езеро „Младост“