(ВИДЕО) За малку избегната трагедија, луд возач беснее во близина на Велес

До редакцијата на Батали.нет пред околу еден час пристигна видео на кое се гледа како несовесен возач, на патот помеѓу Сарамзалино и Лозово, наместо по десната, вози на левата лента од коловозот, па малку недостигаше да се случи вистинска трагедија. Драматичниот момент се случува во 25. секунда од видеото, каде што јасно се гледа како … Продолжи со читање (ВИДЕО) За малку избегната трагедија, луд возач беснее во близина на Велес