Реклама

(ВИДЕО) Репортажа на Скај њуз: Лекарите од Бергамо во епска борба против коронавирусот

Британскиот ТВ канал Скај њуз објави шокантна репортажа од болницата во италијанскиот град Бергамо, во која се прикажани натчовечките напори на лекарите да се справат со стотиците пациенти заболени од коронавирусот.

Zito baner

Новинарот на оваа телевизија Стјуарт Ремзи ја пренесува атмосферата од болницата во градот, кој е еден од најзафатените со вирусот во Италија.

Agria