(ВИДЕО) Кочо Анѓушев се откажува од Борец?

Сопственикот на Брако и главен спонзор на Борец, Кочо Анѓушев најави дека е можно да престане да го спонзорира клубот. Револтиран од, како што рече, односот на ФФМ, но и на велешките делегати во Федерацијата кон Борец, тој предвреме го напушти денешното Изборно Собрание на Општинскиот фудбалски сојуз на Велес. Анѓушев смета дека Собранието е … Продолжи со читање (ВИДЕО) Кочо Анѓушев се откажува од Борец?