Пронајдени видео записи од детска порнографија кај велешанецот обвинет во „Јавна соба 2“

Jавното обвинителство активно постапува за утврдување кривична одговорност во предметите поврзани со групите „Јавна соба“ оформени на социјалната мрежа „Телеграм“. Истрагата во овој предмет е во тек и е во завршна фаза. Надлежниот јавен обвинител ги повика двајцата осомничени да бидат испитани во Јавното обвинителство, а ќе следи и увид во доказите од одбраната. Воедно … Продолжи со читање Пронајдени видео записи од детска порнографија кај велешанецот обвинет во „Јавна соба 2“