Реклама

(ЖИВО) Следете го натпреварот од одбојкарското првенство Борец – Универзитет Тетово

OK Borec - Vardar

Тука можете да го проследите натпреварот од Првата одбојкарска лига на Македонија помеѓу ГОК Борец и ОК Универзитет Тетово.

https://www.youtube.com/watch?v=iUkLhPk25lg

Kegi Mobi