Реклама

Гледај во живо: Прес конференција на министерот за здравство Венко Филипче

Министерот за здравство Венко Филипче закажа прес конференција во 17 часот. Се очекува да ги соопшти најновите информации околу состојбата со коронавирусот.

Zito baner

До овој момент, во Македонија заразени со коронавирус се 148 граѓани, а во последното деноноќие се регистрирани 12 случаи.

Agria

Прес конференцијата можете да ја следите тука: