Реклама

(ГАЛЕРИЈА) Како изгледа Велес вечерва пред полицискиот час

Силни врнежи од снег веќе два дена без престан имаме во Велес. Сепак, снежна покривка нема. Погледнете како изгледа снежниот Велес вечерва, пред почетокот на третиот полициски час на нашиот Facebook Fan Page

Zito baner