Реклама

10.414 лица во земјава се во самоизолација

Бројката на лица во самоизолација достигна 10.414 објави ТВ Алсат. Според информациите што тие ги добиле, мерката не ја почитувале вкупно 149 лица.

Zito baner

Во последната ноќ полицискиот час го прекршиле 300 лица, од кои 138 биле спроведени во полициска станица.

Agria