Реклама

Управата на ЖФК Борец донесе три странски засилувања

Нина Јовановиќ, Жељана Максимовиќ и Николина Батиниќ, се нови фудбалерки на ЖФК Борец. Тие доаѓаат од Србија и ќе претставуваат огромно засилување за клубот.

Управата на клубот најави дека во претстојниот период се преговара со уште едно до две засилувања, се со цел подобар пласман на табелата во предстојната сезона,

Agria

Иако првенството во Првата женска фудбалска лига требаше да започне на 8 август, Фудбалската федерација на Македонија го пролонгираше за две недели. Стартот на првенството е закажан за 22 август.

Можеби ќе ве интересира: