Управата на ЖФК Борец донесе три странски засилувања

Нина Јовановиќ, Жељана Максимовиќ и Николина Батиниќ, се нови фудбалерки на ЖФК Борец. Тие доаѓаат од Србија и ќе претставуваат огромно засилување за клубот. Управата на клубот најави дека во претстојниот период се преговара со уште едно до две засилувања, се со цел подобар пласман на табелата во предстојната сезона, Иако првенството во Првата женска … Продолжи со читање Управата на ЖФК Борец донесе три странски засилувања