Реклама

СЛЕДЕТЕ ВО ЖИВО: Министерот Филипче закажа прес конференција во 12:30 часот

Министерот за здравство Венко Филипче закажа прес конференција за 12:30 часот. На неа се очекува да ги соопшти најновите информации околу кризата со коронавирусот, но и за новозаразените.

Zito baner

Следете ја прес конференцијата тука:

Agria