сабота, 3 декември, 2022
Реклама

(ВИДЕО) Филипче: Граѓаните од ризичните групи и понатаму да не одат на работа

Продолжено е оправданото отсуство од работа на луѓето кои спаѓаат во ризични групи, односно граѓани кои имаат хронични заболувања, рече министерот за здравство Венко Филипче на денешната прес конференција.

На прашање на Батали.нет, министерот Филипче објасни дека целата комуникација на тестираните пациенти се одвива со матичните лекари.

Agria

Погледнете го одговорот на министерот Филипче на прашањата на Батали.нет: