Реклама

(СЛЕДИ ВО ЖИВО) Прес конференција на претседателот на Владата на РСМ Оливер Спасовски

Прес конференција на претседатело на владата Оливер Спасовски е закажана во 13:15 часот. Се очекува да ги објави новите економски мерки на Владата за ублажување на кризата, поради пандемијата на коронавирус.

Zito baner

Прес конференцијата можее да ја следите тука:

Agria