сабота, 23 октомври, 2021
Реклама

ИЗБОРИ 2021: Јанко Бачев ја престави советничката листа на партијата Единствена Македонија за Велес

Почитувани Велешани дојдов денес со цел да ве посетам и да ја преставам советничката листа на партијата Единствена Македонија каде носител на листата е Г-ѓа Елизабета Костова Бочварова. Нашата советничка листа се храбри, чесни, домаќински и одговорни луѓе тие со својте заложби и со сите сили имаат за цел да ја направат општина Велес пристојно и богато место за живеење.

Содржината продолжува под рекламата

Особено обрнувајќи внимание на животната средина и локалниот економски развој. Тоа значи чиста животна средина, решавање на сите еколкошки проблеми који го засегаат секој граѓанин.

Содржината продолжува под рекламата

Agria

Додека со развивање на локалниот економски развој се планира исполнување на сите индустриски зони со нови производствени капацитети од лесна и незагадувачка индустрија, а со тоа и нови вработувања особено на младите лица кој во моментот се во тренд на иселување се со цел да ги подобриме условите за живот во Општина Велес. Почитувани Велешани сега имате избор, гласајте за советничка листа, за број 19.

Можеби ќе ве интересира: