Реклама

СЛЕДЕТЕ ВО ЖИВО: Прес-конференција на претседателот на Владата Оливер Спасовски

Прес-конференција на премиерот Спасовски, кој ќе биде придружуван од заменичката на претседателот на Владата, задолжена за економски прашања и за координација со економските ресори, Мила Царовска, министерката за финансии Нина Ангеловска и министерот за економија Крешник Бектеши.

Zito baner