Реклама

Штипски адвокат одбил да ги брани двајцата насилници кои претепаа девојче

Kristijan Micevski

Штипскиот адвокат Кристијан Мицевски не сака да ги брани пред суд двајцата насилници, кои прет два месеци брутално претепаа девојче во влез на зграда, а случката ја снимиле и ја објавиле на социјалните мрежи.

Zito baner

Тој им порачал на роднините на насилниците кои побарале од него услуга, дека ќе помогне, но не нив, туку на девојчето.

Agria

„Ова го правам по цена и да ми ја одземат лиценцата“, вели адвокатот Мицевски.