Реклама

(ВИДЕО) Се јави таткото на еден од насилниците од Штип: „Ме закопа синот единец“!

„Едно дете имам, ама ме закопа веќе“, вака таткото на еден од двајцата насилници кои претепаа девојка во Штип ја почнува својата приказна.

Новинарот на телевизија Клан Фуркан Салиу разговараше со таткото на едно од момчињата кои полицијата ги приведе поради насилство.

Agria

Јавноста ги виде како крвнички тепаат 20-годишна девојка и ја прашуваат дали е бремена. Тие и покрај тоа што не се сигурни за нејзината состојба, упорно ја клоцаат и шамараат.

Во еден дел од разговорот таткото вели можеби и таа е виновна.