Реклама

(ВИДЕО) Филипче: Несоодветната употреба на заштитна опрема може да биде опасна!

Filipce-2

Несоодветна употреба на заштитна опрема може дополнително да придонесе за ширење вируси и бактерии, потсети министерот за здравство Венко Филипче. Тој на неговата фејсбук страница објави видео за тоа кога треба да се носат медицински ракавици и како правилно да се употребуваат.

Zito baner

Погледнете го:

Agria