Реклама

Живо Видеосесија на тема „КОВИД-19 – Прашања и одговори

Видеосесија на тема „КОВИД-19 – Прашања и одговори: Сѐ за коронавирусот“, со министерот за здравство доц. д-р. Венко Филипче, заменикот министер за здравство, д-р Арменд Арслани и епидемиолозите од Институтот за јавно здравје д-р Жарко Караџовски и д-р Владимир Микиќ.

Zito baner