Реклама

Тешка сообраќајна несреќа на патот Велес-Извор

Soobrakajka

Тешка сообраќајна несреќа се случи утринава околу 08.00 часот на патот Велес-Извор, кај местото викано “Врановски Анови”.

Во сообраќајната незгода тешко е повреден маж на 37-годишна возраст, кој има крварење на мозокот и поради сериозноста на повредите веднаш е пренесен во клиничкиот центар во Скопје.

Agria

Во овој монент не е познато како е дојдено до незгодата.

По добиените информиции од страна на надлежните детално ќе ја информираме јавноста.

Можеби ќе ве интересира: