100 години Фудбалски клуб Горски

Фудбалскиот клуб Горски ќе го прослави својот 100-ти роденден, ќе прослави еден век постоење, со низа манифестации и фудбалски натпревар помеѓу ветераните на клубот. По тој повод во Ликовниот салон на 28 овој месец ќе се одржи изложба на фотографии.Содржината продолжува под рекламата „Батали.нет“ го честита 100-тиот роденден на ФК Горски со желба многу скоро … Продолжи со читање 100 години Фудбалски клуб Горски