Реклама

Пожар помеѓу село Ногаевци и патарина, гори трева и ниска вегетација

Kocani Pozar

Денес на подрачјето на Општина Градско е регистриран пожар на отворен простор. Гори трева и ниска вегетација, информираа од Центарот управување со кризи.

„ТППЕ Велес од 14:00 часот интервенира на подрачјето на Општина Градско, поточно помеѓу с. Ногаевци и патарина на пожар на отворен простор. Гори трева и ниска вегетација“, соопшти Центарот за управување со кризи.

Содржината продолжува под рекламата

Agria

На лице место се пет пожарникари и едно возило од ТППЕ Велес и го гасат пожарот.

Можеби ќе ве интересира: