вторник, 29 ноември, 2022
Реклама

Сашо Мошев нов директор на Центарот за развој на Вардарски плански регион

На редовна седница на Советот на Вардарски Плански регион, беше именуван Сашо Мошев за нов директор на Центарот за развој на Вардарски Планскиот регион. На седницата присуствуваа сите 9 градоначалници од Вардарскиот плански регион 

Сашо Мошев е досегашниот раководител на секторот за Локален економски развој во Општина Кавадарци и ќе има мандат од четири години. 

Содржината продолжува под рекламата

Agria

Претседателот на Советот за Развој на Вардарски плански регион во свое име и во име на сите градоначалници и се заблагодари на сега веќе поранешната в.д. директорка Татјана Темелковска за досегашното успешно раководење со Центарот, а воедно му посака успешна и плодна работа на ново избраниот директор кој што беше избран едногласно.

Можеби ќе ве интересира: