Реклама

Во Србија има 5690 лица заразени од Ковид 19

Во Србија бројот на заразени достигна 5690 лица од кои 372 само во последните 24 часа.Седум лица починаа од компликациите на инфекција со коронавирус.

Zito baner

Досега бројката на оздравени е 534 лица.

Agria

Властите не размислуваат за олабавување на мерките за заштита бидејќи сеуште го очекуваат најголемиот пик на новозаразени.