Реклама

ВИДЕО: Ем фудбалери, ем пејачи

Иако снимката е од пред скоро година ипол, убаво е да се чујат како дечињата на Ф.К Борец Јуниор од Велес, во еден глас ја пејат песната “КИЛОМЕТРИ” на нашиот популарен пејач, Влатко Лозаноски.

Ф.К Борец Јуниор ви го честита големиот христијански празник Воскресение Христово – Велигден.

Agria