Реклама

(ВИДЕО) Рампите не се пуштени, возови минат среде Велес

Само продорниот звук на сирената на возот и некој совесен граѓанин утрово ги предупредуваше возачите дека возот се приближува на преминот кај Нов мост.

Иако рампата беше крената, како на преминот во Дворови, така и на преминот кај Нов мост, патнички воз помина преку преминот кој го користи скоро цел град.

Содржината продолжува под рекламата

Agria

Машиновозачот беше доста внимателен, движејќи се полека се додека не го помина преминот. Ова не единствен случај кога сигнализацијата не работи, сепак тоа е ризик како возачите така и за пешаците.

Можеби ќе ве интересира: