Реклама

Центарот за јавно здравје во Велес, продолжува со редовна работа

Министерството за здраство информира дека центарот за јавно здравје во Велес продолжува со редовна работа. Направена е ротација со кадри од други одделенија, вклучително и лаборанти кои ќе ја покријат и работата на пунктот за земање брисеви.