Реклама

СЛЕДЕТЕ ВО ЖИВО: Прес-конференција на премиерот Спасовски и министерот за здравство Филипче (22.04.2020 / 17:30)

Во 17 часот и 30 минути ќе започне прес-конференцијата на која што ќе се обратат техничкиот премиер Спасовски и министерот за здравство Венко Филипче. Истата може да ја следите во живо на нашиот портал.

Zito baner