Реклама

Нема новозаразени лица од Велес во изминатите 24 часа

Центарот за јавно здравје Велес извести дека во изминатите 24 часа не е регистриран нов случаj на Ковид-19 на територијата на град Велес.

Zito baner

Со ова, вкупната бројка на дијагностицирани пациенти со Ковид-19 во нашиот град изнесува 62 од кои 4 излечени, 3 смртни случаи и 55 активни.

Agria