Реклама

Пронајдено починато лице во Богомила

ФОТО:АРХИВА

Дежурен јавен обвинител од Основното јавно обвинителство Велес изврши увид на спореден пат во селото Богомила, каде што беше пронајдено тело на починато машко лице.

Текстот продолжува под рекламата

Јавниот обвинител издаде наредба за обдукција на телото на починатиот 60-годишен маж со цел да се утврдат причините за смртта.

Текстот продолжува под рекламата

Agria

По насоки на јавниот обвинител, подигнати се траги, кои ќе бидат предмет на вештачење, а се преземаат и други дејства за целосно испитување на настанот по што ќе биде донесена одлука за натамошниот тек на постапката.​​

Можеби ќе ве интересира: