Пронајдено починато лице во Богомила

ФОТО:АРХИВА Дежурен јавен обвинител од Основното јавно обвинителство Велес изврши увид на спореден пат во селото Богомила, каде што беше пронајдено тело на починато машко лице.Текстот продолжува под рекламата Јавниот обвинител издаде наредба за обдукција на телото на починатиот 60-годишен маж со цел да се утврдат причините за смртта.Текстот продолжува под рекламата По насоки на … Продолжи со читање Пронајдено починато лице во Богомила