Реклама

И денес дојави за бомби во училишта во Скопје и Прилеп

Денеска до 09.30 часот е пријавено дека на електронските адреси на 12 училишта во Скопје и едно во Прилеп е упатена закана за поставена експлозивна направа.

Содржината продолжува под рекламата

Веднаш по добиените пријави, од полициски службеници се преземени мерки за безбедно евакуирање на објектите и во тек се антитерористички проверки и се преземаат мерки за расчистување на случаите.

Содржината продолжува под рекламата

Agria

Вчера, дојави за бомби имаше во институции, меѓу кои и претседателската вила „Водно“, музeи, хотели, станбени згради, трговски центри, Транспортниот ценар…

Можеби ќе ве интересира: