Реклама

Учениците повторно се враќаат дома, утрово нови дојави за бомби

post-covid uciliste

Мејл со закани за поставена бомба изутрината на првиот час стигнале во десетина скопски училишта. Во тек е евакуација на училиштата, а полицијата е на терен.

Продолжува секојдневното тероризирање на учениците и нивните родители со заканите за поставени бомби.

Agria

Во текот на вчерашниот ден дојави за бомби беа испратени до дури 120 училишта, a за среќа сите аларми до сега беа лажни.