Реклама

Привремен прекин на сообраќајот денеска на регионалниот пат Велес – Градско

regionalen pat Veles-Gradsko

Поради изведба на пробна делница (вградување на асфалтен слој), денеска од 08:00 до 16:00 часот ќе биде затворена за сообраќај Делница 4 од регионалниот пат Р1102, делот од село Ногаевци до село Виничани, информираат од АМСМ.

Zito baner

Привремениот прекин на сообраќајот, како што информираат од АМСМ, е во рамки на „Рехабилитација на Регионален пат Р1102, делница Велес – Градско“.

Agria

Можеби ќе ве интересира: