Реклама

Пожар во фабриката за канабис во Дебриште

Со повеќе од 10 возила и над 25 пожарникари ставен е под контрола пожарот пожар кој денеска зафати фабрика за одгледување на канабис за медицински цели во тиквешкото село Дебриште.

Zito baner

Благодарение на брзата интервенција на службите, пожарот е под контрола и спасен е поголем дел од објектот, пишува Јанчев на официјалниот Фејсбук-профил.

Содржината продолжува под рекламата

Agria

Од страна на ДИЖС, Одделението за инспекциски надзор во животната средина-Вардарски и Југоисточен регион, Канцеларија Кавадарци, Државен инспектор за животна средина Јованче Колев веднаш е направен вонреден увид на лице место. Правниот субјект поседува Елаборат за животна средина.

Можеби ќе ве интересира: