Реклама

Денес завршува обврската за поседување зимска опрема во возилата

Zimska oprema za vozila

Денеска, 15 Март, завршува обврската за поседување на зимска опрема во вашето возило.

Zito baner

Обврската стапи на сила на 15 Ноември минатата година. Казните за не-поседување на зимска опрема изнесуваат 45 евра, односно регистрирање на 25 негативни поени.

Agria

Можеби ќе ве интересира: