Реклама

Бензинот поскапува, дизелот поевтинува

Цената на безнзините од утре се зголемува за еден, односно половина денар, а цената на дизелот се намалува за половина денар.

Zito baner

Бензинот ЕУРОСУПЕР БС-95 од утре ќе се продава по цена од 50,50 денари по литар. Бензинот ЕУРОСУПЕР БС-98 ќе изнесува 52,50 денари по литар.

Agria

Малопродажната цена на ЕУРОДИЗЕЛ, од утре ќе се продава по ценар од 42 денари по литар.