Реклама

(ВИДЕО) Филипче: Аплауз за здравствените работници

Filipce-2

Со аплауз за здравствените работници од целата држава, преку видео објавено на својата фејсбук страница, министерот за здравство, Венко Филипче ги поздрави луѓето кои се во првите борбени линии против коронавирусот и кои посвењтено се грижат за своите пациенти.

Zito baner