Реклама

Велешката полиција делеше маски на улица

SVR Veles deli maski

Наместо да казнува за неносење, велешката полиција денеска делеше заштитни маски и ги предупредуваше граѓаните на обврската која ја имаат. На тој начин СВР Велес го одбележа 7 Мај – Денот на полицијата.

Zito baner

Според портпаролот на СВР Велес Верољуб Додевски, велешани генерално ја почитуваат мерката за носење маски, но има и такви, кои не се придржуваат до неа.

Agria

Погледнете како изгледаше акцијата на велешката полиција: