Реклама

Изгубеното девојче вратено кај своите родители

Девојчето кое беше пронајдено кај Бит-пазар е вратено кај родителите. Од МВР за порталот Либертас потврдија дека родителите на девојчето се пронајдени.

Zito baner

„Потрагата по девојчето завршила со среќен крај откако родителот го забележал девојчето кое било заедно со полициските службеници и истото било безбедно вратено кај родителот“, велат од МВР за Либертас.

Agria