Реклама

Владата демантира дека денеска одржала седница

„Ги демантираме дезинформациите дека Владата денеска одржала седница. Денес немаше владина седница и не се донесени никакви владини одлуки. Сите одлуки за мерките за справување со КОВИД-19 се носат исклучиво со владини одлуки“, е објавено на твитер профилот, потпишан како Портпарол на владата на РСМ.

Zito baner

Според овој профил, јавноста веднаш ќе биде информирана кога ќе биде закажана следна седница на Влада, како и за било која следна одлука.

Agria