Реклама

Поради градежни зафати утре во прекин сообраќајот на патот Лисиче – Дреново

Три часа во прекин утре ќе биде регионалниот пат Лисиче – Дреново. Од Општина Чашка велат дека дека поради градежни зафати на фирмата ,,Синтек”, која изведува реконструкција на постоечкиот мост во атарот на село Дреново, сообраќајот на регионалниот пат на потегот од хидросистемот Лисиче до село Дреново ќе биде во прекин во периодот од 10 до 13 часот.

Zito baner