Реклама

(ВИДЕО) 360° во велешко Иванковци: Зошто дел од луѓето упорно веруваат дека не постои коронавирусот

ivankovci

Сезоната на садење тутун во Велешко и оваа година тече по старата пракса – соседска, рачна помош и машина, оти друг начин нема. Сеидбата не трпи физичка дистанца, како што налагаат препораките за заштита од коронавирусот, иако оваа група земјоделци веруваат дека од такво нешто нема ниту потреба.

Zito baner

Погледнете ја сторијата на 360° во велешкото село Иванковци:

Agria