Реклама

Филипче: Не е тешко да се почитуваат овие три клучни мерки

Venko-Filipce-997x485

„Навистина не е тешко да се следат и почитуваат овие три клучни мерки за заштита од коронавирусот. Едноставно немаме и не постојат други механизми за заштита. Мора да се навикнеме да живееме со вирусот и да се штитиме постојано. Само така може да излеземе од кризата“, напиша министерот за здравство Венко Филипче на својата фејбук страница.

Zito baner