Реклама

(ВО ЖИВО) Прес конференција на министерот за здравство Венко Филипче

Filipce 29.05.2020

Министерот за здравство Венко Филипче ќе одржи прес конференција во 16:30 часот. На неа се очекува да ги соопшти најновите информации за кризата со коронавирусот, но и непочитувањето на викенд – полицискиот час од страна на жителите на градовите кои се во 24-часовен карантин.

Zito baner

Прес конференцијата можете да ја следите тука:

Agria

Поврзани вести: