Реклама

(ВИДЕО) Се појави снимка од Мицкоски како се движи пред кафеаната на „Боемска“

mickoski na boemska

Видео-снимка од лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, како се движи пред кафеaната по улицата Боемска, во чиј затворен дел пред два дена седеше со уште двајца пријатели, се појави на фејсбук.

Zito baner

Видеото го сподели поранешната новинарка Јорданка Ивановска. Видеото е кратко и трае неколку секунди, но се гледа Мицкоски како се движи и врти во десно за влез во кафеаната.

Agria

Мицкоски призна дека седел во затворениот дел во кафеана во Дебар Маало, но рече дека не бил доволно информиран за протоколите.

Поврзани вести: