Коцевски: Објавивте шпекулации, барам извинување!

Градоначалникот на Велес Аце Коцевски бара извинување од претседателот на Советот на општина Велес Ненад Коциќ, но и од нашиот медиум за тоа што објавивме дека Уставниот суд ја одбил неговата жалба на заклучокот на Советот на општината, да им се наложи на фабриките во градот да постават мерни станици за загадување на воздухот, во … Продолжи со читање Коцевски: Објавивте шпекулации, барам извинување!