Реклама

Дерковски: Доколку Талат Џафери има решение со нов датум тогаш ќе закажам седница

Оливер Дерковски првиот човек на државната изборна комисија за ТВ21 вели дека седница ќе закаже само доколку има решение со нов датум за избори од страна на Талат Џафери.

Zito baner

Седница ќе закажам само ако има решение со нов датум за избори од Талат Џафери. Во спротивно нема никаква причина, таков е изборниот законик кој од денеска е повторно на сила за сите нас, вели Дерквоски за ТВ21

Agria

Извор: ТВ21