Реклама

(ФОТО+ВИДЕО) Гори депонијата за градежен шут кај Ќерамидна

Гори депонијата за градежен отпад во населба Ќерамидна. Екипи на територијалната противпожарна единица се на местото и го гаснат пожарот.

Zito baner

Според информации од граѓани кои живеат во близина, во длабоката дупка на депонијата горат стари кревети и пластика, од кои се шири и неподнослива миризба.

Agria

Од противпожарната единица велат дека пожарот набрзо ќе биде локализиран.

Поврзани вести: